به
گزارش قدس آنلاین، یعقوبزاده مدیر امور طیور جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در سهماهه نخست سال ۹۹ به علت شیوع کرونا و قرنطینه و تعطیلشدن برخی مشاغل ازجمله بستهشدن رستورانها و تالارها، قیمت مرغ دچار نوسان شد و افزایش قیمت نهادهها و جوجه یکروزه باعث کاهش تولید مرغ شد که افزایش تقاضا پس از بازگشایی این اماکن به افزایش قیمت مرغ در استان انجامید.
او افزود: در ماههای فروردین و اردیبهشت امسال در هرماه بهطور میانگین حدود یکمیلیون کمبود تولید مرغ گوشتی وجود داشت که برای کنترل قیمتها و بازار اقداماتی از سوی جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص تأمین نهاده و جوجه یکروزه انجام شد که در نهایت به افزایش ۴۰ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای استان انجامید.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: این مازاد تولید گاهی منجر به مازاد ظرفیت تولید واحدهای مرغداری در استان شده که همین افزایش تولید باعث تعدیل بازار و قیمتها خواهد شد.
یعقوبزاده بیان کرد: قطعاً قیمت عرضه مرغ در بازار در مردادماه و ورود این مرغها به بازار بهطور محسوسی باعث کاهش قیمت حتی پایینتر از نرخ مصوب اعلامشده خواهد شد و قیمت مرغ در خراسان رضوی را پایینتر از میانگین کشوری خواهد آورد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای خبر/
نظر شما